Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

M&M
 

Minna
 

Ninniliina

 

Reetta
 

Sporttimamma
 

Odotuskirjeenvaihtajat

Huvituttin seuraa vuoden 2005 ajan viiden odottajan taivalta alkuraskauden tunnelmista aina vauvan syntymään saakka. Kirjeenvaihtajat kertovat kukin elämästään odotuksen eri vaiheissa, niin tyynissä kuin myrskyissäkin. Tule mukaan seuraamaan erästä naisen elämän mielenkiintoisimmista ajanjaksoista.

Kirjeenvaihtajamme ovat:

M&M
Olen 3-kymppinen Ranskassa Lyonissa mieheni kanssa esikoistamme odotteleva nainen. Samaan aikaan raskaustestini osoittaessa positiivista jouduin työtä hakevien listalle työnantajani ilmoittaessa ylipääsemättömistä taloudellisista vaikeuksistaan...
Odotusaikani osoittautuneekin haasteelliseksi sekä perhe- että urasuunnittelun merkeissä. Neuvonantajia näihin uusiin haasteisiin minulla ja meillä onkin sitten riittämiin sekä Burgundissa että Etelä-Karjalassa.

M&M:n pieni poika syntyi 3.9.2005, painoi 3155 g ja oli 49 cm pitkä. Huvitutti onnittelee lämpimästi!

Minna
Vajaa 3-kymppinen kotiäiti Satakunnasta. Kotona minulla on "hyyssättävänä" 2v. pojanviikari ja 1,5vuotias kisuneiti. Kaikista meistä huolta pitää reilu 3-kymppinen mieheni.
Odottelen tällä hetkellä meidän kolmatta lasta. Meidän enkelityttö kuoli kohtuuni viime kesänä. Nyt ollaan raskauden ns. paremmalla puolella, mutta pelko on mukana koko ajan.

Minna sai pikkuisen tytön heinäkuun alussa. Huvitutti onnittelee lämpimästi!

Ninniliina
Olen 25-vuotias, esikoistani odotteleva opiskelija. Tällä hetkellä oikeastaan pikemminkin harrastan opiskelua, sillä kolme työtä vievät aika paljon aikaa. Musiikinalaan liityvän tiedottajan työn lisäksi työskentelen osa-aikaisena myyjänä sekä teen yhdessä mieheni kanssa sirkusalan hommia niin ohjaajana kuin esiintyjänäkin. Sirkustelusta olen tosin jo nyt äitiyslomalla, sillä en halua ottaa mitään turhia riskejä. Samasta syystä olen jättänyt nyt ratsastustunnit väliin, mutta tanssiminen, laulaminen ja astanga jooga lienevät vielä ihan turvallisia harrastuksia...
Asustelen yhdessä avomieheni ja kahden karvaisen täystuholaisen (lue: kanin) kanssa. Etsiskelemme parhaillaan omaa asuntoa.
Nyytin arvioitu saapumisaika on 4.9.2005.

Ninniliinan pikkuinen poika syntyi 25.8. Huviututti onnittelee lämpimästi!

Reetta
Olen 35-vuotias ja syvällä uraputkessa. Syyskuussa syntyvä lapseni on esikoisemme ja muuttaa elämäni täysin. Ennen mieheni tapaamista elin täysillä sinkkuelämää ja vaikka olen aina halunnut lapsia, en tosissani koskaan ajatellut voivani jonain päivänä soveltua äidiksi. Nyt kesä- ja äitiysloman kynnyksellä en malta laskea enää päiviä, milloin pääsen toimistolta pois. Työnteko maistuu puulta ja yllättäen minua kiinnostavat konseptien ja presentaatioiden sijasta kangaskaupan vauvapuuvillat ja turvakaukaloiden tekniset vertailut...

Reetalle syntyi pieni poika syyskuun viimeisellä viikolla. Huvitutti onnittelee lämpimästi!

Sporttimamma
Olen noin 30 -vuotias lasten sairaanhoitaja. Aktiiviliikkuja ja urheilija olen ollut aina. Olen osallistunut lajissani SM, PM, EM ja MM -kilpailuihin. Nyt odotamme aviomieheni kanssa esikoistamme.

Sporttimamma sai pojan elokuun lopulla. Mitat pienellä miehellä olivat 3090g ja 50cm. Huvitutti onnittelee lämpimästi!

 

 

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy