Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

Joulukalenteri

 

Kalvovärit

 

Taikataikina
 

Luumurahka
 

Pakettikortit
 

Korttinauha
 

 

Joulukorttinauha

Kun joulukortteja alkaa kahahdella postiluukusta, on mukava saada ne johonkin näytille. Kiva tapa laittaa kortit esille on yksinkertainen korttinauha, jonka voi ripustaa vaikka eteisen seinälle tai ovenpieleen.

Kortti nauhassaTarvikkeet:

Silkkinauhaa tai paksuhkoa nyöriä
Puisia pyykkipoikia
(Askartelumaaleja)
Nauloja tai sinitarraa

Ohje:

Maalaa pyykkipojat haluamillasi väreillä: punaiset sopivat tietenkin hyvin joulunaikaan, mutta kaikki muutkin käyvät! Tyylikkään kokonaisuuden saa myös esimerkiksi hopea- tai kultamaalia käyttämällä. Luonnonvärisetkin pyykkipojat näyttävät hienoilta karhean nyörin parina tai punaisen silkkinauhan kanssa.

Mieti, mihin haluat korttinauhan ripustaa ja leikkaa nauhasta tai nyöristä sopivan pituinen pätkä ja solmi sen päähän rusetit tai solmut. Ripusta nauha joko kahden pienen naulan varaan vaakasuoraan tai yhteen koukkuun pystysuoraan. Jos et halua nauloja seiniisi, voit kokeilla myös kunnon sinitarrakimpaletta. Asettele pyykkipojat valmiiksi nauhaan roikkumaan noin 15 cm päähän toisistaan -pystynauhassa joka toinen narun oikealle, joka toinen vasemmalle puolelle.

Kortteja odotellessasi voit koristaa nauhaa vaikka pienillä kuusenkoristella tai edellisvuoden korttien aatelilla. Ripusta kortteja pyykkipojilla nauhaan sitä mukaa, kun niitä alkaa saapua. Jos korttisato on runsas, tee toinenkin (tai kolmas...) nauha.

 


 

 

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy