Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

Raskaus

Synnytys
   

Ristiäiset
   

Vauvaharrastukset
   

Vauvan tavarat
 

Vakuutukset
Vaipat
Vaatteet
Tarvikkeet
Vaunut ja kantovälineet
Turvaistuimet

Tuotearviot


Perhe-elämää
   

Parhaat linkit
 

 

 

 

Matkarattaat

RattaissaMatkarattaiden idea on toimia perinteisiä keveitä sateenvarjorattaita monipuolisempina, mutta silti pieneen tilaan kasattavina kulkupeleinä. Matkarattaat taittuvat kokoon yleensä varsin ketterästi, toiset taittuvat "salkkumallisesti" linkkuun, toiset (joissa työntökahvat ovat erilliset) taittuvat sateenvarjorattaiden tavoin myös leveyssuunnassa kasaan.

Matkarattaat Nykyiset matkarattaat ovat usein todella hyvin varusteltuja; selkänoja menee makuuasentoon, jalkatuki nousee, kuomussa on kurkistusikkuna ja taskuja, alhaalla on tilaa tavaroille - joissakin malleissa on jopa sadesuoja valmiina kuomun sisässä. Perinteisesti renkaat ovat melko pienet, mutta nykyään on saatavissa jo hieman isommillakin pyörillä varustettuja malleja.

Isopyöräisetkään matkarattaat eivät ole vaunujen tai kuomurattaiden veroisia loskassa. Syynä on pääasiassa se, että niiden kevyt runko joustaa niin paljon, että se 'imee' merkittävän osan työntövoimasta. Myöskään pienet pyörät ja muoviset osat eivät ole omiaan talvisäässä. Rattaiden eturenkaat saa kuitenkin lukittua, niin että ne eivät kääntyile itsekseen; silloin tietenkin menetetään samalla osa ketteryydestä. Omimmillaan rattaat ovat lumettomana vuodenaikana kestopäällysteellä.

Tuotearvioita:

Rattaat
Carena-
matkarattaat

Carena Shopper
Emmaljunga Softy
Graco Sirrus


TUOTEARVIOT


 

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy