Etusivulle Huvituttivapaa Huvituttiarki Huvitutti yhdistää Huvitutti esittäytyy

Raskaus

Synnytys
   

Ristiäiset
   

Vauvaharrastukset
   

Vauvan tavarat
 

Vakuutukset
Vaipat
Vaatteet
Tarvikkeet
Vaunut ja kantovälineet
Turvaistuimet

Tuotearviot


Perhe-elämää
   

Parhaat linkit
 

 

 

 

Yhdistelmävaunut

VaunuissaYhdistelmävaunuissa on valmiina istuinosa, jossa on säädettävä jalkatuki ja selkänoja. Pientä vauvaa varten istuimen päälle ja sen sisään asetetaan vaunukoppa. Tällöin koko paketti on aina mukana, mutta vauvaa voi siirtää paikasta toiseen kopassa ja koppa käy myös matkasängystä. Kun vauva kasvaa, siirtyminen istuinosaan on helppoa; koppa jätetään yksinkertaisesti pois.

YhdistelmävaunutYhdistelmävaunujen kopissa on eroja, ne voivat olla pehmeitä (koska istuinosa suojaa vauvaa vaunuissa) tai kovia. Joihinkin vaunuihin ostaja voi itse valita kopan mallin mieltymystensä mukaan. Kova koppa suojaa vauvaa paremmin ja saattaa olla tilavampi, mutta pehmeää kantokassia on mukavampi ja helpompi kantaa ja se voi tuntua talvella lämpöisemmältä. Hyvänä kompromissina on malli, jossa pohja on jäykkä mutta reunat pehmeät.

Yhdistelmävaunut ovat vauvan kulkupeleistä kaikista raskaimmat, koska kaikki osat on aluksi pidettävä mukana. Toisaalta ne kestävät periaatteessa koko lapsen vaunuiän. Tosin monen vanhemmat kokemuksen mukaan jopa merkkivaunujen rungot saattavat kulua liiaksi yhdenkin lapsen kulutuksessa. Vaunut ovat myös suhteellisen raskaat ja kookkaat myös ratasvaiheessa, joten ainakin autoileva perhe siirtyy usein lapsen kasvaessa helpommin kokoontaitettaviin ja pienempään tilaan meneviin rattaisiin.

Vanhempien tuotearvioita:

Yhdistelmät
Basson Baby
Brio Alumina
Brio Kombi
Happy Baby
Hartan Skater
Ora Carletto


TUOTEARVIOT


 

Puuttuuko jokin sivu? Löysitkö rikkinäisen kuvan tai toimimattoman linkin?
Laita viestiä Huvituttiin!

 
hosted by Euronic Oy